Legouppdrag

Vi arbetar idag med många andra saker än att bygga specialmaskiner. Vår anläggning lämpar sig för ett flertal olika uppdrag som innehåller framförallt montering men också enklare bearbetning. Många av uppdragen utförs genom att vi automatiserar arbetet, tex valsning, punktsvetsning, bockning och legomontering och att vi utför det på plats hos oss. 

Eftersom vi i grunden är skickliga maskinbyggare så har vi flera uppdrag som handlar om att montera maskiner i små eller större antal. Vi kan vara med redan i konstruktionsfasen och vi kan ansvara för att köpa in ingående komponenter. 

Kontakta oss gärna om du vill diskutera en lösning för ditt behov.

 

 

Till Kontakt

Vad vi kan hjälpa till med

Montering

Vi har en välutrustad hall för montering av både små och stora detaljer. Tekniskt enkla eller komplexa. Kontakta oss gärna om du vill diskutera era behov.Maskinmontering

Vi kan lösa både enkla och komplicerade uppdrag som handlar om att montera maskiner. Som kund kan ni leverera alla ingående komponenter till oss eller så är vi er partner som hjälper till med inköp av komponenter och teknologi som skall ingå i maskinerna. 

Bearbetning

Som en del i vårt utbud erbjuder vi enklare bearbetning av detaljer i metall. Det kan handla om ett eller flera moment av någon typ som behöver göras manuellt eller automatiseras.